Ultherapy – veitsetön kasvojen ja kaulan kohotus

Ilman sairaslomaa – vaivattomasti myös keväällä ja kesällä!

Ultherapyn avulla saadaan raikkaampi sekä nuorekkaampi ulkonäkö ja ilme kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Ultherapy on ainoa Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymä veitsetön hoitomenetelmä kasvojen, leuanalusen ja kaulan kohotukseen sekä kiinteytykseen ja myös dekolteen juonteiden ja ryppyjen hoitoon. Hoidon voi toteuttaa kaikkina vuodenaikoina.

Sopii kaikille ihotyypeille, koska ihon pintaa ei käsitellä. Ei arpia – ei erityistä auringolta suojautumista toipumisaikana. Hoito kohdistuu samaan tukirakenteeseen, jota myös kirurgisessa kasvojen kohotuksessa ripustetaan. Ei sairaslomaa. Luonnollinen lopputulos, koska tiivistyminen tapahtuu omien tukirakenteiden ympärille.

  • Ei vaadi leikkausta
  • Ei sairausloman tarvetta
  • Edistää kollageenin tuotantoa
  • Luonnollinen lopputulos
  • Yksi hoitokerta useimmiten riittää
  • Turvallinen ultraäänimenetelmä