Tiedote potilaillemme

Olemme auki normaalien aukioloaikojemme mukaan. Huomioiden pandemiatilanne olemme kuitenkin mukauttaneet ajanvaraustamme korostetusti niin, että potilaat käyvät meillä yksittäin. Toivomme, että tullessasi peset huolellisesti kädet saippualla, kuivaat kädet käsipaperilla ja lopuksi käsittelet kädet desinfektiogeelillä, jota on klinikallamme hyvin saatavilla. Suositusten mukaan emme kättele ja pidämme tavanomaisissa tilanteissa henkilöiden välillä vähintään yhden metrin etäisyyden. Mahdollinen aivastus tai yskäisy tulee peittää käsivarrella. Kaikissa hoitotilanteissa henkilökunta käyttää suu-nenäsuojusta ja kertakäyttöhanskoja. Toimenpiteissä noudatetaan normaaliin tapaan tarkkaa leikkaussalihygieniaa. Mikäli sinä itse tai läheisesi on flunssainen tai koet itsesi sairaaksi, vastaanotto- tai toimenpideaika on syytä siirtää myöhempään ajankohtaan, vähintään kahden viikon päähän.