Toimintamallimme nykyisessä COVID-19 -tilanteessa

Suomen koronaepidemiatilanne on helpottanut olennaisesti viimeisten viikkojen aikana.  Tarjoamme ja suosittelemme kuitenkin edelleen ilmaisia etäkonsultaatioita (varaukset puhelimitse tai sähköpostitse). Paikan päällä konsultaatiot, hoitotoimenpiteet ja leikkaukset järjestellään niin, että potilaat käyvät meillä yksittäin ja kontaktit minimoidaan. Mikäli sinä itse tai läheisesi on flunssainen tai koet itsesi sairaaksi, vastaanotto- tai toimenpideaika on syytä siirtää myöhempään ajankohtaan, vähintään kahden viikon päähän. Suoritettujen konsultaatioiden perusteella normaalihintaisten toimenpiteiden kustannusarviot ovat voimassa tavalliseen tapaan 6 kuukautta. Tarjoushintaisen toimenpiteen voi nykyisessä tilanteessa siirtää tehtäväksi heinäkuun loppuun mennessä.

Toivomme, että tullessasi peset huolellisesti kädet saippualla, kuivaat kädet käsipaperilla ja lopuksi käsittelet kädet desinfektiogeelillä, jota klinikallamme on hyvin saatavilla. Suositusten mukaan emme kättele ja pidämme tavanomaisissa tilanteissa henkilöiden välillä vähintään yhden metrin etäisyyden. Mahdollinen aivastus tai yskäisy tulee peittää käsivarrella. Henkilökuntamme käyttää kaikissa hoitotilanteissa suu-nenäsuojusta ja kertakäyttöhanskoja. Toimenpiteissä noudatetaan normaaliin tapaan tarkkaa leikkaussalihygieniaa. 

Olemme auki normaalien aukioloaikojemme mukaisesti. Teemme leikkauksia sekä paikallispuudutuksessa että nukutuksessa. Nukutuksissa tehtäviä leikkauksia suosittelemme edelleen kuitenkin rajattaviksi niin, ettei nukutusaika ole tarpeettoman pitkä (yli 3-4 tuntia). Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kahden toimenpiteen, esimerkiksi vatsan muodonkorjaus- ja rintojen pienennysleikkauksen yhdistäminen, ei ole suositeltavaa.