Canfield Vectra H2 3D kuvasimulointi vastaanottokäynnillä

Canfield Vectra H2 3D kuvasimulointi rintojen suurennuksen suunnittelun apuna. Canfield Vectra H2 on nykyaikainen kamerajärjestelmä, jolla on yksilöllisesti mahdollista arvioida ja suunnitella rintojen suurennustoimenpidettä kolmiulotteisesti. Suunnittelun avulla saat vastaanotolla mahdollisimman hyvän käsityksen odotettavissa olevasta tuloksesta ja pystyt vertailemaan itsellesi sopivia eri vaihtoehtoja. Palvelu sisältyy plastiikkakirurgin vastaanottokäynnin hintaan.

Rintojen suurennuksen suunnittelussa voidaan valita eri implanttikokoja, -malleja sekä merkkejä ja verrata lopputuloksia
Tulosta on mahdollista tarkastella eri suunnista, jolloin saat hyvän käsityksen lopputuloksesta
Kasvoissa voidaan tarkastella eri rakenteiden liikkeitä ja tilavuuden muutoksia