Medicalia ihoa uudistava kemiallinen kuorinta

 

shutterstock_92888485

Kemiallisella kuorinnalla aiheutetaan hallittu pinnallinen ihovaurio, jonka paraneminen johtaa ihon pintakerroksen uusiutumiseen. Hoito uudistaa ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon väriä ja pintaa. Orgaanisilla hapoilla on lisäksi ihon hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia. Ne parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoito akneiholle, kuivalle, pigmentoituneelle ja herkälle iholle.

Miedoilla orgaanisilla hapoilla tehtyä kemiallista kuorintaa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona miedoimmasta vahvimpaan sekä ihoa valmistavaksi hoidoksi ennen TCA kuorintaa. Mikäli asiakkaalla ei ole ennestään kokemusta kuorintahoidoista, sarja aloitetaan yleensä miedoimmalla hapolla ja lyhyellä vaikutusajalla. Sarjan edetessä, kun osataan arvioida paremmin asiakkaan ihon vaste hoidoille, voidaan valita vahvempia happoja ja pidentää vaikutusaikaa. Hoitojen väliaika on 1-4 viikkoa.

Plastiikkakirurgia W:n miedot kemialliset kuorinnat tekee sairaanhoitaja. Hoito voidaan aloittaa konsultaatiokäynnin yhteydessä. Vahvat TCA kuorinnat tekee plastiikkakirurgi. TCA kuorinnat edellyttävät valmistelevaa konsultaatiokäyntiä plastiikkakirurgilla.

Medicalia Lacto-Peel

Maitohappo tasoittaa ihon väriä ja antaa iholle luonnollisen hehkun. Suositellaan kaikille ihotyypeille, myös akneiholle. Sopii erinomaisesti myös herkälle sekä kuivalle iholle. Maitohappokuorintaa suositellaan myös erityisesti hyperpigmentoituneelle iholle.

Medicalia LPS Peel

LPS-kuorinta parantaa merkittävästi ihon pintaa ja tasoittaa juonteita. Vaalentaa hyperpigmentaatiota, pienentää ihohuokosia sekä vähentää aknearpia. Sopii myös aknen hoitoon.

Medicalia Youth Recovery Peel

Erinomainen kuorinta ikääntyvän ihon hoitoon. Kolmen hapon yhdistelmä madaltaa tehokkaasti ryppyjä ja juonteita. Kuorintaa suositellaan auringon vaurioittamalle, valovanhentuneelle iholle. Se lisää ihon elastisuutta ja tasoittaa sekä kirkastaa ihon sävyä.

Medicalia TCA kuorinta

Vahvan kemiallisen ihon TCA kuorinnan tekee plastiikkakirurgi. Toimenpiteen syvyysaste valitaan yksilöllisesti ihotyypin ja hoidettavan iho-ongelman mukaan. TCA kuorinta tasoittaa tehokkaasti ihon värimuutoksia, madaltaa pintaryppyjä, häivyttää aknearpia sekä uudistaa solujen toimintaa. Hoitotuloksena on nuorekkaampi, tasaisempi iho. Hoidon suunnittelu ja aloitus edellyttää konsultaatiokäyntiä.

Mahdollisia reaktioita kuorinnan jälkeen

Kemiallinen kuorinta on miedoin orgaanisin hapoin ihoon aiheutettu hallittu pinnallinen vaurio. Ihoon voi syntyä hyvin pinnallisia palovammaa muistuttavia oireita. Näitä oireita ovat: ihon punoitus, turvotus, kirvely, pienet näppylät ja kuumotus. Osa edellä mainituista reaktioista saattaa ilmestyä ihoon vasta seuraavana päivänä ja jopa voimistua seuraavan vuorokauden aikana. Kaikki tämä on tavallista kemiallisissa kuorinnoissa. Tämä on luonnollinen ihoreaktio, joka syntyy ihosolujen uusiutuessa. Iho tulee pitää puhtaana ja suojata voiteella.

Ihoa tulee hoitaa kemiallisen kuorinnan jälkeen vain rauhoittavaan ja suojaavaan jälkihoitoon tarkoitetuilla hoitovoiteilla. Näistä saat suosituksen hoidon yhteydessä. Ensimmäisen 4-7 vuorokauden aikana ihoa ei saa hoitaa ihoa stimuloivilla hoitovoiteilla. Normaalisti iholle sopivat, kotona jo ennestään olevat hoitovoiteet saattavat aiheuttaa ennalta arvaamattomia ihoreaktioita. Iho on toipumistilassa, ja sen täytyy antaa uusiutua rauhassa parhaan hoitotuloksen takaamiseksi. Kevyiden kuorintojen jälkeen iholle voi käyttää mineraalimeikkiä hoitoa seuraavasta päivästä lähtien, tai kun se tuntuu miellyttävältä. Kemiallisen kuorinnan jälkeen on tärkeää suojata iho hyvin auringonvalolta vähintään kahden, mielellään neljän viikon ajan. Suojausaika on yksilöllinen ja riippuu myös hoidon vahvuudesta. Aivan aurinkoisimpaan aikaan kesällä hoitoja ei suositella tehtäväksi, koska auringonsuojaus voi muodostua turhan hankalaksi.

Ota yhteyttä