Kasvojen pistoshoidot

Botox-hoito (botuliinihoito)

Botuliinihoito (Bocouture, Botox, Vistabel) soveltuu pääosin yläkasvojen uurteiden, juonteiden ja ryppyjen hoitoon. Tavallisimpia hoidettavia kohtia ovat kulmakarvojen välin uurteet (Sibeliusjuonteet), otsan juonteet ja naururypyt. Lisäksi botuliinia voidaan käyttää kulmakarvojen kohotukseen, niiden nuorekkaan kaaren palauttamiseen ja symmetrisoimiseen. Lihastoimintaa tasapainottava vaikutus tulee muutamassa päivässä ja sitä seuraa lopullinen ihon silottuminen parissa viikossa. Tässä vaiheessa hoidon vaikutusta yläkasvojen osalta voidaan tehostaa esim. täyteaineilla. Botuliinihoidon vaikutus kestää noin 4-6 kk. Parhaimman, luonnollisimman ja pysyvimmän tuloksen saavuttaa säännöllisesti, riittävän usein uusituilla hoidoilla. Tällöin myös yksittäisen hoitokerran vaikutusaika pitenee, koska hoidetun lihaksen massa pienenee ja sama ainemäärä vaikuttaa tehokkaammin. 3-4 kuukauden välein toteutetuilla hoidoilla lihastoiminnan vaihtelut säilyvät myös pienempinä, joka näkyy ajan kuluessa tasaisena ja luonnollisena tuloksena. Säännölliset tiheämmät hoitokerrat on mahdollistettu Plastiikkakirurgia W:ssa botuliinin hinnoittelulla; maksat pienemmästä yksikkömäärästä täysin saman yksikkökohtaisen hinnan (6,40 euroa/botuliini IU) kuin suuremmasta, otit sitten kokonaisen tai puolikkaan ampullan!

Botox-hoito auttaa myös liikahikoiluun (hyperhidroosi), hampaiden narskutteluun (bruksisimi) sekä parantaa ihon kuntoa

Kainaloiden liikahikoilua voidaan myös hoitaa botuliinilla (Botox). Vaikutusaika on noin 6-12 kuukautta. Säännöllinen hoito takaa parhaimman ja pysyvimmän tuloksen.

Mikäli narskuttelet hampaitasi ja kiille- ja hammasvaurioiden hoidossa ja estossa on jo kokeiltu hammaskiskot sekä muut vastaavat mahdollisuudet, suurentuneen ja liian voimakkaan puremalihaksen rentouttaminen botuliinilla (Botox-hoito) on erinomainen keino helpottaa tilannetta. Samalla myös leukalinja kapenee lihaksen ohentuessa.

Botuliinihoidon myötä myös ruusufinni ja rauhastoiminta rauhoittuu, jolloin ihon ulkonäkö paranee. Botuliini vähentää myös punehtumista (flushilmiötä).

Täyteaineet

Hyaluronihapolla (Juvederm Vycross tuoteperheen Volux, Voluma, Volift, Volbella sekä Juvederm Volite) ulkonäköä voidaan kaunistaa nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti. Ihossa ja kudoksissa luonnostaankin esiintyvä hyaluronihappo on vaivaton tapa tasoittaa kasvojen juonteita ja poimuja. Myös huulien tilavuutta voidaan täyteläistää ja korjata. Uurteita häivyttämällä, menetettyä täyteläisyyttä ja kudoksia palauttamalla sekä oikeita piirteitä vahvistamalla kasvojen ilme nuorentuu ja piristyy. Vaikutus kestää tuotteesta riippuen noin 10-18 kuukautta. Tasapainoisin tulos saavutetaan säännöllisillä hoidoilla. Myös kasvojen muotoilu luisia rakenteita tukemalla on mahdollista. Verrattuna aikaisemmin käytettyyn implanttikirurgiaan toipumisaikaa ei tarvita ja täyteainehoidot ovatkin käytännössä syrjäyttäneet implantit. Kyseinen täyteaine (Juvederm Vycross Volux) on rakenteeltaan normaalia napakampaa ja edellyttää erittäin hyvää anatomian, aineen ominaisuuksien ja käyttöaiheiden tietämystä, koska se sijoitetaan syvälle luun pintaan. Voluxin pysyvyysaika on pari vuotta, tietyillä matalan aineenvaihdunnan alueilla vielä pidempi. Juvederm Voluxin käyttölupa onkin rajattu vain erityisen käyttökoulutuksen saaneille klinikoille, joihin Plastiikkakirurgia W kuuluu.

Omega-3 ja muut vastaavat tuotteet tulee tauottaa 2 viikkoa ennen hoitoa. Muiden lääkityksenä käytettävien verenkiertolääkkeiden tauottamisesta sovitaan yksilöllisesti.

Täyteainehoidot ovat olennainen osa kasvojen kokonaisvaltaista ei-kirurgista hoitosuunnitelmaa. Lue klikkaamalla lisää.

Kollageenimuodostuksen stimuloiminen

Ikääntymisen seurauksena ihon paksuus, kimmoisuus ja palautuvuus alenee kollageenimuodostuksen vähenemisen myötä. Seurauksena on ihon veltostuminen, roikkuminen sekä juonteiden ja ryppyjen muodostuminen. Kalsiumhydroksyyliapatiitti-injektiolla (Radiesse) voidaan stimuloida ihon omaa kollageenimuodostusta, minkä ansioista iho tukevoituu, supistuu, kimmoisuus paranee, uurteet vähenevät ja väri paranee. Tavallisia hoidettavia alueita ovat alakasvot, kaula, rintakehä (dekolteealue) sekä kämmenselät. Kollageenin uudistuminen tapahtuu hoidon jälkeisten muutamien viikkojen ja kuukausien aikana. Ensimmäisinä päivinä ihossa esiintyy lievää turvotusta ja punoitusta, mikä on merkki käynnistyneestä kudosprosessista. Hoidolla saavutettu nuorentava raikkaus kestää monilla potilailla vuoden ja pidempäänkin.

Omega-3 ja muut vastaavat tuotteet tulee tauottaa 2 viikkoa ennen hoitoa. Muiden lääkityksenä käytettävien verenkiertolääkkeiden tauottamisesta sovitaan yksilöllisesti.

Radiesse 1

Ota yhteyttä